nedelja, 13. januar 2008

Športna vsestranskost

Vabila oz. bolje rečeno izziva, kot je bilo tisto od fantov, ki nam ob nedeljah v bazenu delajo družbo, da se jim pridružimo v igranju vodne košarke, vsekakor ni moč zavrniti. Posledica tega je rojstvo prvega predbožičnega turnirja mešanih ekip v vodni košarki.

3 ekipe, 25 igralcev, 2 sodnika, 4 navijači, 2 fotografa in na drugi strani 2 koša, 4 izključitve ob prekrških, 2 trojki, 25 modnih vaterpolskih čepic in čokoladne medalje vseh 3 žlahtnih barv; vsemu temu dodamo čofotanje iz obrambe v napad in obratno, pa dobimo zmes napornega razgibavanja, zabave in krepitve timskega duha.


Tudi takšne popestritve so torej del naših priprav, pa čeprav smo tokrat sodelovale le 4 bejbe (peta nas je spodbujala z navijaških tribun, šesta teta pa je svoj izostanek že vnaprej opravičila). Sporočilo takšnega početja pa je, da se novih izzivov KŠK bejbe ne bojimo :)

Na sliki vse tri ekipe po svečani podelitvi medalj. Nas najdete? (Več fotk pa tukaj.)

12 komentarjev:

Yah0da pravi ...

Ooo kul!!! :)) Jasna, ful pridna, da si popisala vse tole. Se vidmo na "novem uradnem treningu" RPM-u ane? ;)

Pina pravi ...

... pa ne pozabite dresov!! ;)
Predizpitno hektičen pozdrav od Pine.

Jasna pravi ...

RPM seveda ne zamudim, čeprav zaenkart še brez uradnega dresa, da mal bl u formo pridm :)

Anonimni pravi ...

Ka Še Ka Bejbe so cist not padle ;) Zimske treninge sopate, da bi ble boljse kod Ka Še Ka Fantj,a? Tole klice po revanzu :) Kaj pa je RPM?

Jasna pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Jasna pravi ...

Letos bomo me tiste, ki bomo posedajoč ob pivu v bufetih ob poti čakale na ostale ekipe, da nas dohitijo, ter s tem svoj čas vožnje približale povprečnemu :)
RPM = indoor kolesarski program (več o njem na http://www.lesmills.com/

Anonimni pravi ...

aaaa .. skupinski 'spinning' ob muski in enakem programu ... slis ze zabavno. Saj kakrsne so temperature, bomo ze kmalu zunaj zacel spet kilometre nabirat ;)

Pina pravi ...

"... kakrsne so temperature ..."

Ajoj! tu je pa -11 stopinj :)
Očitno bom letos kar lepo v navijaški skupini. :)

Pina pravi ...

Dovolila sem si nekaj estetskih operacij našega spletnika in mu dodala obvezne KŠK odtenke in nekaj slikovnega materiala. Če imate kakšno umetniško idejo, jo seveda delite, prav tako ste vabljene k zastavljanju anketnih vprašanj.
Nadvse aktiven piflarski pozdrav! :)

Yah0da pravi ...

Pina, krasno! Respekk! Mi je ful všeč. :) se vid res.. da maš izpite :D:D

Ela pravi ...

jasna res respect, da si zabeležila še ostale treninge... pa pina res super popravki:)

lp z deževne kranjske gore

Anonimni pravi ...

Pohvale Pina za tale spimpan blog :) Zaze bi bil ponosen nate :) ja KŠK fantje pa trenutno treniramo za del rekreatura k se mu rece LEVO LEVO. tud tm je treba met kondicijo. Me skrbi da navte na teh zadevah zguble zmago :)