nedelja, 13. januar 2008

KŠK bejbe smo še tu

Kolesarsko sezono smo res da zaključile že nekje v septembru, vendar svoje kondicijske pripravljenosti ne damo kar tako. S prvim jesenskim dnem smo začele s pripravami v zaprtih prostorih, kar vključuje tedensko potenje v fitnesu ter skakanje na aerobiki in nedeljsko izpopolnjevanje plavalne tehnike v olimpijskem bazenu. Kot dopolnilo temu programu, ste nas v sončnih dneh zadnjih mesecev lanskega leta lahko srečali na kakem planinskem podvigu, tekaških stezah domačega kraja, na enem ali drugem naravnem drsališču ali na belih smučarskih strminah.

In čemu vsa ta discipliniranost in o kakšnih pripravah teče beseda?

Gre za priprave na Rekreatur 2008.

2 komentarja:

Pina pravi ...

Haha, kako se vidi, kdaj se začenja izpitno obdobje ... ko se kar naenkrat vsi odločno namenimo realizirati načrte, ki so se po mislih podili že blazno dolgo, a kaj ko ni bilo nikoli časa. :)

No, sama sem letos malo zbojkotirala aerobično, smučarsko in planinsko dejavnost in tovrstno rekreacijo nadomestila s turškimi športnimi aktivnostmi (beri: aktivno spanje, kulinarični maratoni). Pa veliko plešem, hodim po turističnih znamenitostih in se redno zvijam na jogi. :) Če že ne bom kondicijsko pripravljena, bom vsaj gibčna. :)

Pridno trenirajte! ;)

Pozdrav s skrajnega evropskega roba od skoraj izgubljene KŠK bejbe. :)

Jasna pravi ...

Pa to je neverjetno, kaj se dogaja :) Sam da smo stopili v novo leto, pa je začelo na blogu naveliko dogajat - halo, nova podoba bloga, pa to ti je super :)