torek, 28. avgust 2007

Rekreatur 4. dan - S taktiko LEVO LEVO do 2. mesta

Imamo zelo dober razlog, da smo neažurni s poročilom četrtega dne – praznovanje ob športnem dogodku leta in uspehu KŠK fantov, ki so s taktiko LEVO LEVO pribrcali na 2. mesto Rekreatura, smo namreč malce potegnili v noč. Ob fotografskih in video vtisih rekreaturnih trenutkov smo podoživljali uspeh celotne KŠK ekipe, ki je uspela premagati vse klance in spuste, prenesti vse esence znoja v kombiju in skonzumirati vse požirke travarike.

Z opisom trase ne bomo suhoparili, takisto ne bomo analizirali milega klanca do strah vzbujajočega Bogenšperka, ne bomo priznali, da dekleta še vedno omedlevamo za zmagovalci Iskra Pro Juniorsi, pa čeprav nam je bila ljubezen dovoljena le do Čirč, izdali vam ne bomo niti, kako neverjeten občutek je, ko po 360 kilometrih v daljavi zagledaš Dino burek in kako se odrevenele ritne mišice in bolečine v kolenih pretopijo v en neopisljiv drget telesa, bomo pa razjasnili nekaj pogosto zastavljenih vprašanj.

~ FAK (frikventli askd kveščns) ~

Kaj je to taktika LEVO LEVO?
Taktika LEVO LEVO je ena izmed pogosteje uporabljanih strategij kolesarskih ekip, ki stremijo k oranžni majici Rekreatura. Omenjena taktika je sicer v samem bistvu sprta s športnim duhom tekmovanja, saj spodbuja pivske navade, a je učinkovita pri vzpostavljanju novih socialnih stikov. Poleg hladne ohladitve v obliki piva zahteva pijansko navijanje in vzklikanje »levo levo« ob pogledu na mimovozeče ekipe, tudi v primeru, da se gostilna nahaja na kolesarjevi desni strani.

Po čem si bomo zapomnili 3. etapo?
KŠK bejbe po »izgubljanju« na domačem terenu, sicer pa po romskih navijačih, glasnem petju med potjo, na žalost tudi po grdem padcu ene izmed Calvic, po prvih navijačih v Trbojah in ponovni združbi celotne KŠK ekipe v Borovnički, skupnem prihodu v cilj, šampanjcu, čestitkah, objemih in mrzli kopeli v vodnjaku na Glavnem trgu. Kranj je naš!

Kdo je najboljši?
Najboljša sta Špela in Samo, ki jima opojne vonjave znojnega parfuma in zahtevnost KaŠeKajevcev nista pohrustala živcev; najboljše smo Neža, Maja, Ela, Jasna, Pina in Mojca, ker smo z nizkimi in previsokimi sedeži, bolečimi meči in koleni, odrgnjenimi komolci ter odrevenelimi mišicami na zadnjici odbrcale vseh 360 kilometrov in najboljši so Tadej, Peter, Andraž, Joco in Bojan, ker so se odlično držali skozi celoten Rekreatur in ker so si zmago zaslužili.

Dopolni ...
V 3. etapi smo prevozili ... 119 km.
KŠK bejbe so v skupnem seštevku pristale na ... 13. mestu.
KŠK fantje so slavili na ... 2. mestu.
Rekreatur je ... zakon.

5 komentarjev:

Jasna pravi ...

Bravo KŠKjevci!!

Pina pravi ...

Ali raje, bolj v Rekreaturnem slogu: bravo, bravo KŠK-jevci! :)

MareG pravi ...

Meni je tolk hitro minil, da bo to obvezno treba ponovit. Pa upam da je rehabilitacija uspela in ne pojete več:
Ne grem na kolo,
ker rit me boli zelo,
ne bom več gonila,
se v jarek prevrnila!
Šalo na stran, dobre ste ble kškjevke!

Pina pravi ...

Huh, očitno je nekdo videl naš performance v Postojni :) :S

Ela pravi ...

Mojca res čestitke za tale poročila! PRIDNA PRIDNA:)