nedelja, 12. avgust 2007

L'uba kolesarska tura na Lubnik


Entizuastične kašekajeve kolesarje je ob prihodu s kondicijskih priprav v tujini, ki so jih predčasno zaključili zaradi obveznega nedeljskega kolesarjenja, pričakal DEŽ. Čeprav so dežne kaplje razmočile prvotni plan kolesarjenja do izvira Save na Zelencih, sta jih kolesarska vest in nepogrešljiva športna vztrajnost gnali k iskanju nove nedeljske destinacije. S potenciranjem temnine na nebu se je odšteval čas potencialne ture, zato je vodja ekipe hitro in preudarno določila primerno turo. Časovno kratko, a dovolj naporno. KŠK bejbe z gostujočim KŠK fantom so se tako zapodile proti Lubniku. Enoinpolurno vrtenje pedal jih je posedlo na sončno ograjo s čudovitim razgledom na Poljansko dolino, ki bi jih nedvomno zasanjano zadržal na idilični lokaciji, če jih ne bi hladen veter vztrajno opozarjal na prihajajoč vremenski preobrat.


5 komentarjev:

Pina pravi ...

Kam gremo naslednji teden?
Če je kera za torek, sredo ali četrtek, naj javi!

Yah0da pravi ...

Moi! Torek bo še slabo, sreda komot, v četrtek pa itak kar na mangart ali vršič? ;)

MareG pravi ...

No tokrat Igriščarja ni bilo zraven, zaradi priprav na Rekreatur v Črni Gori. Priporočam za vse kolesarje, ki imajo radi klance,lepe spuste, morje, jedi z žara dobro pivo in žur.

Jasna pravi ...

Prou dobr ste se spomnl tegale izleta na Lubnik, čeprou mi pa ni jasn, zakaj je biu z vami le en KŠK fant, ko pa je tudi Bojan ceu dopust nestrprno čakau nedelski kolesarski izlet.

Anonimni pravi ...

Spal sm do 11:15, odhod je bil pa ze ob 11:45 :S