četrtek, 15. maj 2008

Levo, levo na Tednu mladih

Kljub temu, da smo ta teden KŠK bejbe in KŠK fantje na polno zaposleni z naaaaaaaaaajdaljšim tednom v letu (= Tednom mladih), še vedno mislimo na kolesarjenje. 

Jutri ob 21h, torej v petek, 16. maja, bo v okviru Tedna mladih na Pungertu potekal večer športnih filmov, kjer si bo poleg uradnega Rekreatur filma "Levo, levo" mogoče ogledati še premiero "našega" Rekreatura 2007.

Vabljeni vsi Rekreaturovci, bližnji in daljni sorodniki sorodnikov udeležencev, sosedje in vsi znanci - fino bo!

(Zaradi lokacije prizorišča se zna zgoditi, da bomo po koncu projekcije zavili levo, levo na kakšno pivo ali štiri.)

2 komentarja:

Jasna pravi ...

Bla na Pungartu, lušno blo, filmi obudil ful ful lepe spomine - komej čakam avgustovsko biciklijado :)
Sicr pa, organizator Rekreatura nas je, vsaj na priznanjih/diplomah, preimenoval v KŠK bEjbe, kar nam pač ni pogodu, torej ostajamo bejbe še naprej.
Pa še ena vest: Ela je s svojim pripovedovanjem o lanskem rekreaturovanju tako zelo navdušla svojo mami, da si je tud ona našla svojo ekipo (in to ravno na filmskem večeru na Pungartu); zdaj pa pozor - omenjena ekipa je ekipa samih žensk, tako da nismo več edine... Sprejmemo izziv? :)

Yah0da pravi ...

Js sm pa na žalost mogla spustit ta večer :( Seveda sprejmemo izziv! Menda so tudi pri calvicah spet samo ženske v ekipi, tako da imamo dve konkurenčni ekipi ... bo tekmovanje za najbolj simpatične še toliko bolj sočno ;)

Komaj čakam!